Ruimtelijke Vormgeving


Tuinontwerp en kaartjes displays van hout voor Leuke Lintjes


Na mijn opleiding als reclame ontwerper aan Sint Lucas in Boxtel wilde ik graag meer leren op het gebied van decorontwerp en het inrichten van ruimtes op een creatieve manier. Daarom heb ik aan de kunstacademie in Maastricht een jaar theatervormgeving gevolgd en drie jaar architectonische vormgeving.

Studieproject 'Maria-Kapel' interieur/exterieur

Standbouw 3D studio Max visualisaties

Na mijn afstuderen heb ik vier jaar als ontwerper in een standbouwbedrijf gewerkt en zeven jaar bij een kartonnage/display bedrijf. Mijn liefde voor illustratief werk kon ik hier grafisch en ruimtelijk uitwerken.

kartonnen prototypes


Kunst in de openbare ruimte
Ik help je graag mee om ontwerpen te vertalen naar een 3D visualisatie of naar bestanden die geschikt zijn om te verwerken met een plot, snij of 
(cnc) freesmachine

 Kunst in de openbare ruimte van José Fijnaut en Maria Stams waarvoor ik technisch/grafische bijdrages heb mogen leveren 


Lichtgevende maquette
Toen het trappenhuis na avondval niet meer verlicht werd door de kleine kerstboom heb ik een miniatuur versie van onze mooie portiekflat gemaakt met lampjes die dankzij een timerfunctie in de avond branden en rond middernacht weer uitgaan.

Koppelhuisjes
Een vrijstaand huisje (op palen? mooi uitzicht en veilig gevoel, of als bungalow grondgebonden met gezamenlijke tuin) verbinden aan het huisje van een fijn iemand middels een koppelhuisje waarin gezamenlijk gedeelde voorzieningen zich bevinden. In dit geval staan de huisjes als een eiland in het water, bereikbaar per waterfiets.


Stoel restyling voor (voormalig) kunstlokaal 'Kunst en Koffie' in Epen.