Illustraties 

Karakters tekenen met een hart en een ziel, hier is alles mee begonnen. Als kind was ik aan het tekenen of zat ik in een hoekje weg te dromen bij een mooi boek. 
Het liefst maak ik illustraties in opdracht. De grenzen opzoeken van wat mogelijk is. Denk hierbij aan tekeningen voor kinderboeken, geboortekaartjes, uitnodigingen, websites, kleurplaten, advertenties.

Een meer collage-achtige manier van illustreren heb ik toegepast voor mijn 365-dagenproject 'elke dag een eitje'. Ik maakte dan eerst een ruimtelijke setting die ik vervolgens in Photoshop en Illustrator combineerde tot een geheel.

Interesse? vul dan het contactformulier  in voor extra informatie of een offerte op maat.Leuke Lintjes en Anouck

Voor de collectie 'leukelintjes Ft Anouck', een samenwerking tussen mij en Vera Braam van webwinkel Leuke Lintjes, ontwikkelde ik een uitgebreide collectie wenskaarten, stickers, cadeau-labels en bouwplaten (knipvellen).

Webwinkel Leuke Lintjes heeft inmiddels een nieuwe eigenaar, enkele items van mijn hand zijn hier nog verkrijgbaar maar zijn natuurlijk ook direct via mij leverbaar.

Vul hiervoor het contactformulier in.^ Op de KreaDoe 2016 in Utrecht bleek de leukelintjes FT Anouck collectie heel succesvol, Trots! :)^ een aantal items uit de collectie 'leukelintjes FT Anouck'.