Persoonlijke (post)kaartjes
Gaan jullie trouwen, verhuizen of komt er een baby'tje? Stuur dan een speciaal voor jullie ontworpen kaartje om de boodschap echt persoonlijk te maken. Ook de jaarlijkse bedrijfs-kerstkaart krijgt net wat meer aandacht als er ook aandacht aan de vormgeving is besteed.


Illustraties op maat
Je dierbaren als cartoon karakter? Ik wil ze graag tekenen. Leuk om op een kaartje, tas, T-shirt of mok te laten printen. De grafische bestanden kunnen vergroot worden zonder dat ze in kwaliteit achteruit gaan.

Een illustratie op maat?
Vul dan het contactformulier in.


In de hoofdrol
Van schets naar papier-maché model of was het dit keer andersom? De postduif, die al vele mooie gedichten heeft bezorgd speelt in 2019 een hoofdrol op de jaarlijkse nieuwjaarskaart.


Leuke Lintjes en Anouck

Voor de collectie 'leukelintjes Ft Anouck', een samenwerking tussen mij en Vera Braam van webwinkel Leuke Lintjes, ontwikkelde ik een uitgebreide collectie wenskaarten, stickers, cadeau-labels en bouwplaten (knipvellen). Webwinkel Leuke Lintjes heeft inmiddels een nieuwe eigenaar, enkele items van mijn hand zijn hier nog verkrijgbaar maar zijn natuurlijk ook direct via mij leverbaar.

Interesse? Vul het contactformulier in.^ Op de KreaDoe 2016 in Utrecht bleek de leukelintjes FT Anouck collectie heel succesvol, Trots! :)


^ een aantal items uit de collectie 'leukelintjes FT Anouck'.