Grafische Vormgeving & Webdesign

Vormgeving op het gebied van reclame en promotie: logo's en huisstijl, bijzondere visitekaartjes, beeldmateriaal voor websites en social media, advertenties, folders en flyers  en meer. Vul voor extra informatie of een offerte op maat het contactformulier in.

Belettering en bestickering
Ik maak illustraties en logo's als gevectoriseerde bestanden (bijv. EPS). Ze kunnen zo oneindig vergroot en verkleind worden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat en je pixels gaat zien. Gevectoriseerde bestanden kunnen omdat het lijnbestanden zijn heel goed gebruikt worden voor het maken raambeletteringen, autobestickering en textielbedrukking etc.

Logo en website styling
Het opzetten en inrichten van een website hoeft niet heel moeilijk te zijn, maar is wel veel werk. Ik wil graag de basis voor je opzetten met een online web editor en je laten zien hoe je hem zelf bij kunt houden. Fotomateriaal en teksten mag je zelf aanleveren maar ook die taak neem ik graag van je over. Mijn eigen website en de website van Troostkist zijn voorbeelden van websites gemaakt met een online web editor.

De websites van Hairlabel en Eichenthal hebben als basis WordPress. Ik heb voor deze websites de vormgeving verzorgd en voor de 'techniek' samengewerkt met Marco van 'Eyeconic Visuele Communicatie'. WordPress werkt met plug-ins en zal geregeld bijgewerkt moeten worden.


Florale Haircare
Als creatief grafisch ontwerper binnen deze kappersgroothandel heb ik een groot deel van de 'Metamorphose' huismerk producten voorzien van een nieuw jasje, maakte ik promotionele posters en flyers, de jaarlijkse productcatalogus, cursuskalender, banners voor de webshops en social media.