Grafische Vormgeving en Web Design


Vormgeving op het gebied van reclame en promotie: logo's en huisstijl, bijzondere visitekaartjes, beeldmateriaal voor websites en social media, advertenties, folders en flyers . .


Vul voor extra informatie of een offerte op maat het contactformulier in.prev next

Logo en website styling

Het opzetten en inrichten van een website hoeft niet heel moeilijk te zijn, maar is wel veel werk. Ik wil graag de basis voor je opzetten met een online web editor en je laten zien hoe je hem zelf bij kunt houden. Fotomateriaal en teksten mag je zelf aanleveren maar ook die taak neem ik graag van je over. Mijn eigen website en de website van Troostkist zijn voorbeelden van websites gemaakt met een online web editor.


De websites van Hairlabel en Eichenthal hebben als basis WordPress. Ik heb voor deze websites de vormgeving verzorgd en voor de 'techniek' samengewerkt met Marco van 'Eyeconic Visuele Communicatie'. WordPress werkt met plug-ins en zal geregeld bijgewerkt moeten worden. 


Florale Haircare

Als creatief grafisch ontwerper binnen deze kappersgroothandel heb ik een groot deel van de 'Metamorphose' huismerk producten voorzien van een nieuw jasje.
Daarnaast maakte ik promotionele posters en flyers, de jaarlijkse productcatalogus, cursuskalender, banners voor de webshops en social media.