Persoonlijk Cadeau


Verjaardag, jubileum, huwelijksaanzoek, bruiloft of een andere bijzondere gebeurtenis? Wat is er mooier dan het geven en krijgen van een handgemaakt uniek geschenk met als achterliggende gedachte een persoonlijk verhaal.  Misschien heb jij zelf geen tijd of inspiratie voor het fabriceren van een surprise met gedicht tijdens de feestdagen? Ik zal er één voor je maken met veel liefde en geduld.


Een cadeau surprise op maat?
Vul dan het contactformulier in.Vergeet-mij-niet

Een klein kapelletje waar je een kaarsje kan branden bij het geërfde Maria-beeldje van oma, een verrijdbaar devotie tuintje, dat vanuit de schaduw naar het zonlicht gereden kan worden, zodat de vergeet-mij-nietjes en geluks-klavertjes kunnen groeien en bloeien, een 'jutterskoord' gemaakt van een verzameling kleine persoonlijke bezittingen van een persoon die niet vergeten mag worden. Deze persoonlijke cadeaus maak ik op aanvraag voor je.


Bijzondere gelegenheidskaartjes

De uitnodiging voor een bijzonder feest of de jaarlijkse kerstkaart mag natuurlijk ook op een originele en persoonlijke manier vorm gegeven worden. Kijk voor ideeën ook eens bij mijn illustraties.


Poëzie kistjes