Illustraties op maat
Je dierbaren als cartoon karakter? Ik wil ze graag tekenen. Leuk om op een kaartje, tas, T-shirt of mok te laten printen. De grafische bestanden kunnen vergroot worden zonder dat ze in kwaliteit achteruit gaan.

Een illustratie op maat?
Vul dan het contactformulier in.


Little Poetry Boxes
Illustraties aangevuld met teksten op doosjes en doeken.


Persoonlijke (post)kaartjes
Gaan jullie trouwen, verhuizen of komt er een baby'tje? Stuur dan een speciaal voor jullie ontworpen kaartje om de boodschap echt persoonlijk te maken. Ook de jaarlijkse bedrijfs-kerstkaart krijgt net wat meer aandacht als er ook aandacht aan de vormgeving is besteed.


papier(maché) sculpturen
Als er in mijn fantasie een wezentje ontstaat maak ik meestal eerst een snelle schets die daarna wordt uitgewerkt naar een tekening maar als ik 'm echt tot leven wil wekken dan gaat dat heel goed als papier(maché) sculptuur.


Kwastwerk
Illustratief werk in Acrylverf op doek, steen en hout


Leuke Lintjes en Anouck

Voor de collectie 'leukelintjes Ft Anouck', een samenwerking tussen mij en Vera Braam van webwinkel Leuke Lintjes, ontwikkelde ik een uitgebreide collectie wenskaarten, stickers, cadeau-labels en bouwplaten (knipvellen). Webwinkel Leuke Lintjes heeft inmiddels een nieuwe eigenaar, enkele items van mijn hand zijn hier nog verkrijgbaar maar zijn natuurlijk ook direct via mij leverbaar.

Interesse? Vul het contactformulier in.


^ Op de KreaDoe 2016 in Utrecht bleek de leukelintjes FT Anouck collectie heel succesvol, Trots! :)


^ een aantal items uit de collectie 'leukelintjes FT Anouck'.